ÜNİVERSİTE VE LİSE İŞ BİRLİĞİ

19 Mart 2024

Abdullah Gül Üniversitesi ile Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi arasında önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda, İşletme Bölümü öğretim üyelerimiz, lise öğrencilerine finansal okuryazarlık ve sorumlu tüketim konularında günlük eğitimler verdi.

İmzalanan iş birliği protokolü, eğitim ve öğretim alanında güç birliği yapmayı amaçlamaktadır. Abdullah Gül Üniversitesi'nin İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Seyit Gökmen ve Dr. Serap Sarp, öğrencilere finansal okuryazarlık ve sorumlu tüketim konularında önemli bilgiler aktardılar.

Bu iş birliği kapsamında gerçekleştirilen eğitimler, öğrencilerin gelecekteki finansal kararlarını daha bilinçli bir şekilde almalarını ve toplumsal sorumluluklarına daha fazla önem vermelerini hedeflemektedir. Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi arasındaki bu iş birliği, eğitim alanında yapılan ortak çalışmaların önemini vurgulamakta ve gençlerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmasına katkı sağlamaktadır.