TANITIM VE KARİYER ETKİNLİĞİ

17 Mayıs 2024

14 Mayıs 2024, Salı günü üniversitemiz İşletme Bölümü Başkanı Dr. Serap Sarp, Yemliha Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Dr. Sarp, üniversitemiz ve İşletme bölümü hakkında bilgiler paylaştı ve öğrencilerin kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bu etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Etkinlik, öğrencilerin iş dünyası ve akademik kariyer olanakları hakkında daha fazla bilgi edinmeleri için mükemmel bir fırsat sundu. Dr. Sarp, işletme dünyasının dinamiklerini ve üniversitemizin işletme programının öğrencilere nasıl rekabetçi avantajlar sağlayabileceğini anlattı. Ayrıca, işletme bölümümüzün sunduğu çeşitli programlar ve öğrenci değişim olanakları hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemiz Basın Yayın ekibine organizasyon için teşekkür eder, Yemliha Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine akademik ve profesyonel yolculuklarında başarılar dileriz.