MEZUN MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİYİZ

25 Temmuz 2023

Türkiye'de bulunan devlet ve özel üniversitelerdeki İşletme bölümü mezunlarına yönelik olarak Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından gerçekleştirilen 2023 yılı Popüler Programların Mezun Memnuniyeti anketinde bölümümüz 1. sırayı almıştır. Yapılan çalışmada Aidiyet Duygusu, Eğitiminin İşe Kabule Etkisi, Eğitiminin Çalışma Hayatında Kullanılabilirliği ve Üniversitesini Öneri Düzeyi kriterleri bakımından mezunların memnuniyet düzeyleri incelenmiştir. Bölümümüz bu kriterler kapsamında mezunlarından toplamda 358 puan almıştır. Tüm mezunlarımıza değerlendirmelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, öğrenci odaklı eğitim-öğretim politikamızı sürdürmeye devam edeceğimizi memnuniyetle bildiririz.