KARİYER PLANLAMA KONUĞUMUZ: DR. AYDIN

27 Mart 2024

26 Mart'ta, Kariyer Planlaması dersimizde Liverpool Business School'dan, Doç. Dr. Erhan Aydın'ı misafir ettik. Dr. Aydın akademik yaşamın kariyer seçimleri üzerindeki etkisi üzerine bir konuşma yaptı.

Dr. Aydın, Liverpool John Moores Üniversitesi'nde Doçent olarak görev yapmakta olup doktorasını Brunel Üniversitesi Londra'dan almıştır. Çeşitlilik, İK yönetimi ve girişimcilik alanındaki araştırmalarıyla tanınmaktadır.

Academy of Management ve European Academy of Management üyesi olan Dr. Aydın, Gender, Work & Organization gibi prestijli dergilerde hakemlik ve Human Relations ve Gender Issues gibi dergilerde editörlük yapmaktadır.

Dr. Aydın dersimizde 300'den fazla öğrenciyle buluşmuştur. Akademik kariyer üzerine sunum yapıp sonrasında öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.