2024 SAP Eğitimi Tamamlandı

03 Haziran 2024

BA458 Use of Business Intelligence dersi kapsamında, öğrencilerimiz ALPHA Age Bilişim Danışmanlık AŞ tarafından verilen SAP eğitimini başarıyla tamamladılar. Bu eğitim, öğrencilerimize SAP yazılımı konularında pratik bilgiler sağladı.

Eğitim sonunda düzenlenen törende, öğrencilerimiz sertifikalarını ALPHA Age Genel Müdürü Murat Mıdık ve Genel Müdür Yardımcısı Mecit Telis'in elinden aldılar. Bu anlamlı destekleri için ALPHA Age şirketine içtenlikle teşekkür ederiz.

Bu eğitim süreci, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratiğe dökme ve kariyerleri için önemli bir adım atma fırsatı sağladı. Sertifikalarını alan tüm öğrencilerimizi ve bu sürece rehberlik eden dersin hocası Doç. Dr. Selen Madenoğlu'nu tebrik ederiz!